Geverifieerd

FinCarePlus Accountancy & Tax

Taking Care of your Company

Introductie:

Ben je als ondernemer op zoek naar een boekhouder / accountant met ervaring die je bedrijf een persoonlijke en aangepaste begeleiding geeft bij de opstart of verdere groei van je onderneming dan ben je bij FinCarePlus Accountancy & Tax op het juiste adres.
Naast het klassieke patroon van het voldoen aan alle fiscale en boekhoudkundige verplichtingen ligt bij ons de nadruk op persoonlijk advies en aanpak.
Wij passen onze dienstverlening aan aan uw specifieke noden.  Zo kan u bij ons terecht voor belangrijke vraagstukken zoals de keuze van de juiste rechtsvorm bij opstart, het opmaken van een financieel plan, het opstellen van een investeringsbudget, de opmaak van een kredietdossier, de aankoop van een onroerend goed en de juiste structurering ervan (volle eigendom / vruchtgebruik of andere zakelijke rechten), de begeleiding bij overname of overdracht van onderneming en meer algemeen het pro-actief advies op vlak van fiscaal recht en ondernemingsrecht.
Als jong en dynamisch kantoor beschikken wij ook over een digitaal en heel gebruiksvriendelijk uitwisselingsplaform en kunnen wij u ook de nodige digitale tools aanbieden die u een permanent en geactualiseerd overzicht geven van uw boekhoudkundige cijfers.
Welkom bij het boekhoudkantoor van de 21ste eeuw!


Rubrieken / diensten:
Aangifte BTW-administratie Aangifte inkomstenbelasting Algemene boekhoudwerkzaamheden Begroting Bijstand overdracht onderneming Bijstand start onderneming Cashflow prognose Financieel advies Interim financieel Jaarrekening Managementinformatie Managementrapportage Online boekhouden Pre-audit diensten Vennootschapsbelasting Volledige boekhouding
Neem contact op


Adresgegevens

FinCarePlus Accountancy & Tax
Zeypestraat 41 B1
1602 Vlezenbeek
Op afspraak geopend

Maandag

Op afspraak

Dinsdag

Op afspraak

Woensdag

Op afspraak

Donderdag

Op afspraak

Vrijdag

Op afspraak