Geverifieerd

TaxPlan4You

Ik help KMO'S en zelfstandigen met boekhoudkundig, financieel en fiscaal advies zodat juliie zich met een gerust gemoed kunnen focussen op de essentie van je zaak!

Introductie:

Ik beschikt over jarenlange ervaring in accountancy en fiscaliteit die ik maar al te graag inzet om jouw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen.
Ik streef ernaar om KMO’ s bij te staan om hun boekjaar via de minst belastbare weg af te sluiten. Naast fiscale optimalisatie neem ik ook met veel enthousiasme en expertise een adviserende rol op. Investeren of toch nog even niet? Ik help je graag de juiste beslissing nemen!
Tenslotte heeft TaxPlan4You een realtime boekhoudpakket in huis dat ondernemers toelaat te allen tijde kort op de bal te spelen. Onaangename verrassingen worden vermeden, terwijl interessante opportuniteiten net gegrepen kunnen worden op het juiste moment. Realtime opvolging voor een futureproof resultaat dus!

Heb jij soms stress over de financiële kant van je bedrijf? Nood aan een financiële gezondheidscheck?

Ben je nog niet toegekomen aan die ‘cijfers’ omdat er zich telkens andere prioriteiten voordoen?

Heb je geen economische achtergrond , je hebt ‘weinig met cijfers’•

Geen nood ik leer jou een cashmethode aan om meer cash op je rekening te hebben , het verschil tussen omzet, winst en effectief cash. Wil je dus beter inzicht in je cijfers en terug met een gerust gemoed zaken doen, een buffer achter de hand hebben en weten waar je naar toe gaat met je bedrijf

Is TaxPlan4You iets for you? Reken maar van YES! TaxPlan4You staat garant voor een erg persoonlijke aanpak. Zeker wanneer het gaat over zaken die jou nauw aan het hart liggen zoals wellicht het geval is voor de toekomst van je zaak. Vertrouwen is de sleutel tot een succesvol partnership. Klantgerichtheid, advies op maat en een snelle, duidelijke service is waar ik het verschil maak. 


Rubrieken / diensten:
Aangifte BTW-administratie Aangifte inkomstenbelasting Algemene boekhoudwerkzaamheden Begroting Bijstand start onderneming Financieel advies Jaarrekening Managementrapportage Online boekhouden Vennootschapsbelasting Volledige boekhouding
Neem contact op


Adresgegevens

TaxPlan4You
Amersveldestaat 139a
8610 Handzame
Gesloten

Maandag

Op afspraak

Dinsdag

08:00 t/m 19:00

Woensdag

Op afspraak

Donderdag

08:00 t/m 19:30

Vrijdag

Op afspraak

Zaterdag

Op afspraak