Geverifieerd

Claes G. & C° BV

Méér dan 30 jaar ervaring in boekhouding, fiscaliteit en begeleiding van ondernemingen (zowel eenmanszaken als vennootschappen).

Introductie:

Geert Claes, als Fiscaal Accountant Bestuurder van Claes BV, is reeds meer dan dertig jaar werkzaam in boekhouding-fiscaliteit. Eerst zestien jaar als bediende in zowel grote (multinationals) als kleine (kmo’s)ondernemingen; dit telkens in specifieke boekhoudkundige of aanverwante  functies (boekhouding / personeel / klantenboekhouding / management / leveranciersboekhouding).  Deze ervaring heeft eveneens bijgedragen tot een praktische beroepskennis van zowel het Frans als het Engels.

Sedert ’99 is hij zelfstandig boekhouder-fiscalist (ondertussen Fiscaal-Accountant), lid van het ITAA (Institute for Tax Advisors and Accountants) voorheen het BIBF (Beroepsinstituut van de Erkende Boekhouders en Fiscalisten).

In 2007 werd hij eveneens nationaal verkozen als Raadslid van het BIBF – dit mandaat nam een einde in 2011. Vanaf 2007 tot en met 2015 was hij tevens lid van de stage -en examencommissie van het BIBF.  Bovendien maakte hij ook deel uit van verschillende commissies van het BIBF (o.a. Confraternele Bijstand bij confraters bij huiszoekingen door het Parket).

Dat bijscholing en permanente vorming in ons vak zeer belangrijk zijn, dient niet herhaald te worden.  Geert Claes is dan ook lid van verschillende erkende beroepsverenigingen; oa. MAB Mechelen (waar hij tot 2015 tevens deel uitmaakte van de Raad van Bestuur) en BBB Harelbeke.

Het clienteel bestaat uit zowel eenmanszaken als vennootschappen met vooral klanten in de bouw en bouw-gerelateerde activiteiten, ICT en aanverwanten maar ook vrije beroepen behoren tot de klantenkring.  In een steeds ingewikkelder administratief landschap is bijscholing en up-to-date zijn van groot belang.  Dit is trouwens een noodzaak om de klanten op de meest effectieve & klantgerichte manier te kunnen bijstaan.  Ieder dossier is anders dus dient ook iedere behandeling ervan klantgericht te zijn.

Sinds oktober 2020 eveneens erkend door de Orde van Notarissen als 'Gecertificeerd notarieel boekhouder'.


Rubrieken / diensten:
Aangifte BTW-administratie Aangifte inkomstenbelasting Algemene boekhoudwerkzaamheden Bijstand start onderneming Cashflow prognose Financieel advies Jaarrekening Vennootschapsbelasting Volledige boekhoudingArtikelen
Neem contact op


Adresgegevens

Claes G. & C° BV
Kapittelstraat, 50
9310 Moorsel-Aalst
Nu gesloten

Maandag

Op afspraak

Dinsdag

Op afspraak

Woensdag

Op afspraak

Donderdag

Op afspraak

Vrijdag

Op afspraak

Zaterdag

Op afspraak

Zondag

00:00 t/m 00:00